Ayia napa

Så vad har hänt sen sist?
 
 
Sist jag skrev på bloggen var när jag var i väg med Sofie till Samos i Juni.. och det var då ett tag sedan, tiden har gått sjukt fort.
I augusti så var jag iväg igen med Andrée, Natalie och min lillebror Kenny till Cypern Ayia napa, vi hade riktigt bra och stranden var sånn där paradis strand som man ser på vykort... Helt magisk!

Vi hade en helt toppen vecka och jag önska jag kunde leva om det igen, riktigt god mat, gäst vänligt och mycket Party såklart.. men så medans grabbarna var inne sista kvällen och festa i  Ayia napa var jag och Natta och köpte katt mat och matade alla katterna där nere.. speciellt kattugarna! hahaha det var våran fredags kväll, ( cat ladies) och även lite shopping till ungefär två på natten!


Men även vi festade och vi var nästan varje kväll alla fyra och gjorde saker tillsammans, Andree tatuerade sig även den blev först as bra men bleknande snabbt tyvärr :(
"Fest" kvällarna var as bra, sjukt roliga, bra musik, goa drinkar och bra sällskap!
Det var ju riktigt bra priser på drinkar där nere och strawberry D blev ju absolut favoriten (för mig som absolut inte dricker i vanliga fall hemma, inte alls min grej och har väldigt svårt med alkohol då jag tkr det smakar rent utsagt BLÄ) men det var faktsikt gott iaf den drincken som sagt annars nej tack! ;)
 

Alltså denna är ju så himla god, den finns tyvärr inte i Sverige men prova om ni är utomlands,smakar mycket blåbär! och absolut inte sprit, farligt god.
 
-
 
här kommer fler bilder från resan,