Vilken vecka

Hej på er, denna vecka har varit riktigt hemsk!

Vi var i Nynäshamn hos min pojkvän:
 
I måndags förra veckan började Tindra må jätte dåligt och kliade sig mycket och hostade som utav tusan så jag ringde  till vårdcentralen och fick en tid på onsdagen och på onsdagen när vi var där efter besöket fick reda på att hon fått svinkoppor igen och hosta så hon har antibiotika nu i 10 dagar innan det är riktigt bra!
När vi kom hem runt 14 tiden så lägger jag mig ner på soffan kollar runt lite på mobilen och Tindra tittar på tv, helt plötsligt börjar det hugga under bröstet och jag tänker bara " äsch" det är nog bara en vanlig magkatarr.
Men efter ett tag när ja skulle börja med maten så blev det värre och värre och tillslut klarade jag inte av det jag grät och fick panik, gick fram och tillbaka hela tiden, sa till älskling att jag har jätte ont vet inte var jag ska ta vägen och började på panik.
Ringer min mamma och alla närstående i familjen men inget svar.
Älskling frågar om han ska ringa sin pappa och det gör han, hans pappa ber oss ringa till sjukhuset och se om dom kan hjälpa oss där eller ringa ambulans.
Andreas älskling ringer sjukhuset och förklarar situationen och jag står i bakrunden och säger jag står inte ut, vi måste göra något!
Han lägger på fort och jag tar telefon och ringer 112 för att få en ambulans transport in till sjukhuset.
Väntar.. och väntar.. inget svar.
Vi ringer upp hans pappa igen och han erbjuder sig att komma och köra migt till sjukhuset, vi åker till Nynäshamns sjukhus men dom tog inte i mot en och börjar undra när vi sätter oss i bilen igen vart vi ska ta vägen.
Vi bestämmer att vi ska åka till Haninge närakut och när vi väl är framme och tester har gjorts fick jag reda på at tjag har en kraftig urinvägsinfektion, men det visste jag redan för det testet hade jag gjort för en vecka sedan tidigare.
Fick inte hjälp med det jag behövde och blev hemskickad igen.
När jag kom hem hade älskling överraskat mig med att köpa hem mat men var för orolig att äta så tog någon tugga bara.
La mig i soffan  och försökte ta det lite lungt men fick jag smärtan tillbaka igen, jag låg och vred och vände mig i soffan, Tindra var trött och älskling var trött och jag försökte koppla bort det.
Nattade Tindra i sängen och hon somnade på 10 minuter och älskling och jag såg en film men han märkte av att jag inte kunde koppla av.
Jag gick ut till varddagsrummet och ringde min mamma och råd hur jag ska göra.
Grät i telefon igen av all smärta, mamma valde och åka ner.
Ringde ambulans och dom kom efter 20 minuer ungefär, kl var då runt 23:00 och dom tyckte jag andades tungt och jag hade riktigt ont så vi åkte in till SÖS och fick vänta på akuten i fyra timmar men som tur är hade jag älskling som sällskap, och klockan 04 fick vi komma till läkaren.
Runt 06 fick jag reda på att jag har gallsten och dåliga njur värden och jag blev inlagd på sjukhuset vid 07 ungefär och kom hem i fredags igen.
Vilken dag, som tur är hade jag många som hjälpte och lyssnade och min mamma tog hand om Tindra tills jag kom hem igen.
Om två veckor opereras jag, fick detta för snabb viktnedgång.
Nu väger jag 84 Kg.